Zbirke

Uporabniki Androida lahko zdaj med uporabo Google Zemljevidov izberejo način brez beleženja zgodovine

Uporabniki Androida lahko zdaj med uporabo Google Zemljevidov izberejo način brez beleženja zgodovine


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Maja v začetku letošnjega leta je Google razkril, da bo njegov način brez beleženja zgodovine prešel na naprave Android. Funkcija ne shrani vaših iskanj in zgodovine brskanja.

V skladu z obljubo je nastavitev zdaj na voljo uporabnikom Androida.

Podjetje je objavo v četrtek delilo prek njihove strani za podporo.

POVEZANE: ZAKAJ NAČIN INKOGNITO V resnici NE ZAŠČITI VAŠE ZASEBNOSTI

Kako deluje način brez beleženja zgodovine?

To je lepo in preprosto: nobeno vaše iskanje v Google Zemljevidih ​​ni več prikazano v zgodovini brskalnika. Na varnem ste, če se kdo odloči za pregledovanje vaših prejšnjih iskanj.

Ko je omogočeno, se vaši podatki ne bodo uporabljali za prilagajanje Zemljevidov, zgodovine lokacij in tudi lokacije v skupni rabi.

Uvajanje načina brez beleženja zgodovine Google Zemljevidov v Androidu: Kako ga aktivirati - https://t.co/0l0xKfUfUjpic.twitter.com/B92Ru0zgQC

- Techism (@techismdotin) 1. novembra 2019

Ko skočite na Google Zemljevide, se običajno prikažejo predlogi, prilagojeni vašim preteklim iskanjem. Sem spadajo včasih naslovi, pa tudi kavarne, restavracije ali prodajalne. Ti predlogi ne bodo več prikazani, svoje zemljevide pa lahko prilagodite svojim željam.

Google vseeno opozarja, da "vklop načina brez beleženja zgodovine v Zemljevidih ​​ne vpliva na to, kako vašo dejavnost uporabljajo ali shranjujejo internetni ponudniki, druge aplikacije, glasovno iskanje in druge Googlove storitve."

Torej, tudi če ste navdušeni ali celo samo radovedni, da preizkusite nastavitev, se lahko odločite, da je ne boste uporabljali trajno.

Če imate napravo, ki lahko omogoči način brez beleženja zgodovine, jo preprosto dodate. Preprosto odprete Google Zemljevide, kliknete sliko profila in kliknete »Vklopi način brez beleženja zgodovine." Tudi izklop je preprost. Kliknite »Izklopi način brez beleženja zgodovine."

Trenutno je na voljo samo uporabnikom Androida, kmalu pa bo na voljo tudi lastnikom iPhoneov.


Poglej si posnetek: Week 9 (Julij 2022).


Komentarji:

  1. Garfield

    Res je! I think it is a good idea. Strinjam se s tabo.

  2. Domenico

    Where here against authority

  3. Bran

    And where at you logic?

  4. Dillon

    Mislim, da boste dovolili napako. Lahko to dokažem. Pišite mi v PM, razpravljali bomo.

  5. Jaira

    Očitno se moti



Napišite sporočilo